Domina šis NT, tačiau dar nepardavėte savo senojo?
sužinokite turto vertę
184.34 m2
Plotas
4
Kambarių sk.
1980
Metai
139000 €
Kaina

Parduodamas namas Šaltupės skg., Zarasuose, 184.34 kv.m ploto

Išskirtinėje Zarasų miesto vietoje, Šaltupės skersgatvyje, parduodamas 184,34 kv. m. gyvenamasis mūrinis namas su 8,85 a. sklypu. Iki Zaraso ežero pakrantės vos 75 m., kur yra įrengtas lieptas ir maudymosi vieta, o pro namo langus ir balkonus atsiveria nuostabus vaizdas ir plati panorama į ežerą, miestą ir Didžiąją salą.

Namo ypatumas, kad pirmasis ir mansardinis aukštai (išskyrus šildymą) yra visiškai autonomiški: įrengti atskiri įėjimai, sanitariniai mazgai, elektros įvadai ir apskaitos prietaisai. Namas visiškai įrengtas ir tinkamas gyventi, parduodamas su baldais ir buitine technika. Namo sienų tarpai apšiltinti poliuretano putomis, sudėti nauji plastikiniai langai (išskyrus sanitarinius mazgus), įrengtas centrinis vietinis šildymas, įvestas miesto vandentiekis ir nuotekų šalinimas, sutvarkyta sklypo aplinka.

Pirmame aukšte yra tambūras, holas, svetainė su dideliu balkonu, miegamasis, virtuvė, atskirai vonia ir tualetas. Pirmojo aukšto gyvenamoji erdvė užima apie 58 kv. m., priklausanti elektros galia 10 kw.

Mansardoje įrengtas holas, du kambariai, virtuvė, atskirai vonia ir tualetas, didelis balkonas. Bendras gyvenamasis plotas apie 47,5 kv. m., priklausanti elektros galia 5 kw.

Po visu namu yra pusrūsis (bendras plotas apie 61 kv. m.) su pirtimi, priepirčiu, katiline, dviem kambariais, yra sausas rūsys atsargų laikymui ir apšildomas 20 kv. m. garažas.

Čia, atokiau nuo miesto šurmulio ir triukšmo, gražios gamtos apsuptyje prie pat ežero pakrantės gali patogiai įsikurti viena ar kelios šeimos, tiktų vystyti apgyvendinimo paslaugų verslą.

ATSTUMAI:
Iki Zaraso ež. pakrantės – 75 m.;
Iki miesto centrinės aikštės – 1300 m.;
Iki Visagino - 25 km.,
Iki Utenos – 50 km.,
Iki Vilniaus – 145 km.,
Iki Kauno – 180 km.
Rūsys
Pirtis
Boileris
Miesto kanalizacija
Elektra
Elektra 3x380V
Su baldais
Geras privažiavimas
Buitinė technika
Šalia vandens telkinio
Balkonas/Terasa
Langai su stiklo paketais
Šaldytuvas
Dušas
Vandentiekis
Tualetas ir vonia atskirai