Domina šis NT, tačiau dar nepardavėte savo senojo?
sužinokite turto vertę

Nuomojamos įvairaus dydžio patalpos Sėlių a., Zarasuose

Zarasų miesto centre, Sėlių a. 22 nuomojamos administracinės patalpos (buvęs VMI pastatas). Patogi, klientams lengvai pasiekiama miesto vieta, įėjimas iš Savanorių g. Šalia pastato yra nemokama ir erdvi automobilių stovėjimo aikštelė, aplink pastatą Zarasų r. sav. administraciniai pastatai, gimnazija, kitos įstaigos.

Nuomojamos patalpos yra pirmame ir antrame pastato aukštuose. Tris kabinetus lengvai galima pritaikyti grožio, ar sveikatinimo paslaugoms teikti (atskirai yra įvestas vandentiekis ir nuotekos). Kitos patalpos tiktų įmonės, ar įstaigos biurui įsirengti. Pastate jau yra įsikūrusių veikiančių biurų.

Nuomojamų kabinetų plotas nuo 12 iki 47 kv. m. Nuomojamos patalpos tuščios - be biuro baldų, ar kitos įrangos. Nereikia papildomo remonto, išsinuomojus veiklą pradėti galima iš karto. Šildymas centralizuotas. Atlikus naujus patalpų kadastrinius matavimus, patalpų plotas gali neženkliai pasikeisti.

Mėnesio nuomos kaina – 5-8 Eur/kv. m. plius PVM (priklausomai nuo patalpų).

Proporcingai išnuomotų patalpų dydžiui priskiriamos ir bendro naudojimo patalpos: koridoriai, laiptinė, tualetai. Mokesčiai už elektrą, šildymą, vandenį ir kitas komunalines paslaugas skaičiuojami proporcingai naudojamų patalpų plotui.
Signalizacija
Detalus planas
Elektra
Geras privažiavimas
Internetas
Apsauga
Atskiras įėjimas
Įėjimas iš gatvės
Vandentiekis
Vieta automobiliui