Domina šis NT, tačiau dar nepardavėte savo senojo?
sužinokite turto vertę
232.83 m2
Plotas
5
Patalpų sk.
1997
Metai
179000 €
Kaina

Parduodami Svečių namai "Nakviša" Šiaulių g., Zarasuose, 232.83 kv.m ploto

Zarasų miesto centre, Šiaulių g. 2c parduodami pilnai įrengti svečių namai „Nakviša“, kuriems 2010 m. buvo suteikta trijų žvaigždučių klasė. Tai perspektyvus pasiūlymas verslui sparčiai turizmo paslaugas vystančiame ir kurortinės teritorijos statusą turinčiame Zarasų mieste. Vos per kelias minutes pėsčiomis pasiekiami dauguma turistų lankomi objektų, pramogų, maitinimo įstaigos bei parduotuvės.

Per du pastato aukštus išsidėsčiusioje apgyvendinimo įstaigoje yra 5 apgyvendinimui skirtos patalpos su atskirais įėjimais iš lauko (2 dviviečiai kambariai; 2 apartamentai ir 1 studija). Vienu metu čia gali apsistoti iki 26 svečių. Svečių numeriai įrengti klasikiniu stiliumi, kiekviename numeryje yra tualetas ir dušas, televizorius (palydovinė televizija), belaidis internetas, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė bei kiti virtuvės reikmenys. Apartamentuose įrengtos atskiros virtuvės, yra židinys.

Pastatas šildomas elektra ir dviem židiniais, vanduo šildomas elektriniu boileriu, yra miesto vandentiekis ir nuotekos. Pastatui priklauso 1,78 aro žemės sklypas.

Po visu pastatu yra rūsys, kuriame galima įrengti nedidelį SPA, pirtį ar vystyti kitas veiklas. Yra erdvus garažas su automatiniais pakeliamais vartais.

Svečių namų kieme yra įrengtas židinys su pavėsine ir poilsio zonomis. Darganotam orui yra įstiklinta veranda. Jauki ir išpuoselėta aplinka.

Svečių namai veiklą vykdo nuo 2009 m., todėl yra susiformavęs nuolatinių klientų srautas. Pastatas parduodamas kaip veikiantis verslas, su visa reikiama įranga, baldais, indais, klientais, booking.com paskyra. Savininkai gyvena šalia, todėl padės sklandžiai perimti ir sėkmingai vystyti apgyvendinimo paslaugų verslą.

PAGRINDINIAI PASTATO DUOMENYS:
Paskirtis – prekybos;
Bendras plotas - 232,83 kv. m.;
Sienos – skaldytų plytų mūras;
Stogas – skardinis;
Elektra (trifazis)
Miesto vandentiekis ir nuotekos;
Žemės sklypas suformuotas atliekant kadastrinius matavimus.

ATSTUMAI:
Iki Zaraso ežero Didžiosios salos („Water inn Zarasai“ pramogos, paplūdimiai, koncertai, festivaliai) – 650 m.
Iki Sėlių a. – 100 m.
Iki Zaraso ežero apžvalgos rato – 700 m.
Iki artimiausios maitinimo įstaigos – 50 m.
Iki artimiausios maisto prekių parduotuvės – 100 m.
Iki autobusų stoties – 500 m.
Balkonas
Detalus planas
Elektra
Su baldais
Geras privažiavimas
Internetas
Buitinė technika
Patalpų kondicionavimas
Atskiras įėjimas
Dušas
Įėjimas iš gatvės
Vandentiekis