Domina šis NT, tačiau dar nepardavėte savo senojo?
sužinokite turto vertę
399.12 m2
Plotas
1980
Metai
72970 €
Kaina

Parduodamos patalpos Vilniaus g., Zarasuose, 399.12 kv.m ploto

Zarasų miesto centre, Vilniaus g. 61 parduodamos tvarkingos, komercinei veiklai pritaikytos patalpos su 7,37 a. žemės sklypu. Patalpos yra išsidėsčiusios per du aukštus. Jas galima skaidyti į mažesnes ir įrengti kaip atskirus butus. Cokoliniame aukšte įrengtos 202,32 kv.m. patalpos, kuriose ankščiau veikė baras.

Pirmame aukšte (kurį sudaro 188,24 kv.m. ir 8,56 kv.m. bendro naudojimo patalpa) yra naujai įrengtas atskiras gyvenamasis butas, 2 pilnai įrengti svečių kambariai su baldais, dar 3 kambariuose ir skalbykloje jau atliktas dalinis remontas, todėl prireiks minimalių investicijų iki galtutinio įrengimo.

Sudėti plastikiniai langai, kiekviename kambaryje įrengtas individuliai reguliuojamas šildymas. Visi svečių kambariai turi atskirai įrengtus sanitarinius mazgus su dušu. Dvejuose kambariuose įrengtos virtuvėlės.

Atskirame, jaukiai įrengtame, 46,16 kv.m. bute yra su valgomuoju sujungta virtuvė, svetainė, miegamasis ir vonios kambarys kartu su tualetu. Dėl didelių langų butas yra labai šviesus ir modernus.

Patalpose yra visos miesto komunikacijos (nauja elektros instaliacija, vandentiekis, nuotekos, reguliuojamas centrinis šildymas, šviesolaidinio interneto linija). Patalpose įrengta signalizacija. Uždaras, aptvertas vidinis pastato kiemas.

Patalpos yra verslui vystyti strategiškai labai geroje vietoje. Zarasų miesto centras, pro patalpas praeina nuolatiniai turistų srautai į Didžiąją Zaraso ežero salą, kurioje veikia vandenlenčių lynų trasa, pripučiamų vandens batutų parkas Water Inn, nuolat vyksta įvairios šventės ir muzikos festivaliai.

Iki Zaraso ežero tik 350 m., iki Zarasų miesto centrinės aikštės - 450 m., iki Zaraso ežero Didžiosios salos - 390 m., iki prekybos centro - 450 m. Iki antro pagal dydį Latvijos miesto Daugpilio tik 27 km., iki Visagino - 23 km., iki Utenos – 49 km., iki Vilniaus – 145 km., iki Kauno – 180 km.

Patalpos puikiai tinka prekybos, paslaugų, gamybos, kūrybos ar kitai veiklai, kurią galite pradėti be didelių papildomų investicijų. Jas galima skaidyti į mažesnes ir įrengti kaip atskirus butus.
Signalizacija
Detalus planas
Elektra
Su baldais
Geras privažiavimas
Internetas
Buitinė technika
Atskiras įėjimas
Dušas
Įėjimas iš gatvės
Vandentiekis